Νεκρός 4χρονος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Ενα 4χρονο παιδάκι έχασε τη ζωή του την Κυριακή 19/11/2017 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όταν καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα και τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Ρομά (Τσιγγάνων) στην Αλεξάνδρεια. Το παιδί που έπαιζε με την πόρτα, καταπλακώθηκε και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά τελικά το παιδί κατέληξε στο ασθενοφόρο.

“Ήταν ένα από τα πιο τραγικά συμβάντα. Στην Αλεξάνδρεια δυστυχώς είχαμε και άλλα παρόμοια περιστατικά. Το παιδάκι ήταν γύρω στα 4, ήταν αγοράκι και έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των συγγενών έπαιζαν με μια μεγάλη και βαριά καγκελόπορτα, η οποία έπεσε και το χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι”, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9fm” ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, Αστέριος Καρούλιας.

Ο ίδιος πάντως επισήμανε πως όταν το παιδί ήρθε στο Κέντρο Υγείας: “είχε ωτοραγία, έτρεχε αίμα και από τα δύο του αυτά. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει την κατάσταση. Αμέσως το μεταφέραμε στο Παπαγεωργίου αλλά δεν ήταν δυνατόν να ζήσει. Το περιστατικό μας έχει συγκλονίσει και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς. Στο Κέντρο Υγείας ήρθαν πάνω από 500 άτομα για να συμπαρασταθούν στους γονείς. Ομως το παιδί είχε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση”, σημείωσε ο κ. Καρούλιας.