Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης

Αιματηρό επεισόδιο με θύματα δύο άνδρες σημειώθηκε στις 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 28-7-2017 στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, το πρώτο θύμα δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι και διακομίστηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο της πόλης. Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη κι εάν έχει συλληφθεί.

Λίγο αργότερα, και δεύτερος άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ύστερα από το αιματηρό επεισόδιο. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για το δεύτερο άτομο που ενεπλάκη στο επεισόδιο, ενώ φαίνεται ότι κι αυτός φέρει τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά από την Αστυνομία, στο ίδιο συμβάν -το οποίο έλαβε χώρα σε σπίτι- τραυματίστηκε με μαχαίρι άνδρας, περίπου 40 ετών.

Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης «δείχνουν» ότι οι δύο τραυματίες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη έως τώρα αιτία.  Νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.