Όλος ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Σαββάτου

Ολοκλήρωσε την εν Θεσσαλονίκη προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, κάτω από άστατο καιρό και δυνατή βροχή. Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο, με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα είναι αυτή που θα δώσει τις τελικές απαντήσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με την συγκρότηση της ενδεκάδας που θα αγωνιστεί το Σάββατο (12/5) στο ίδιο στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στον τομέα της τακτικής ενόψει της επικείμενης αναμέτεησης, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Στην αποστολή συμμετέχει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και από αυτούς θα επιλεγούν οι 18 του φύλλου αγώνα, όπως και οι 11 του αρχικού σχήματος.

Αύριο Παρασκευή (11/5) στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου του «»«Δικεφάλου» πριν τον τελικό. Το «παρών» εκτός από τον προπονητή θα δώσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους τελικούς σχεδιασμούς στην έδρα του τελικού.

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Μασούντ

Δίχως τον Μασούντ Σοτζέι καταστρώνει τα πλάνα του ο Μανόλο Χιμένεθ για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ (Σάββατο 12/5, 20:30, ΟΑΚΑ). Ο Ιρανός μέσος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του τελικού. Υπενθυμίζεται πως αύριο το απόγευμα (16:30) θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής και ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Μετά την προπόνηση, ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου «Ειρηνοδρομία» που θα γίνουν την Κυριακή (13/5), στους οποίους θα βρεθεί αν πάνε όλα καλά με τον τελικό.

Ο Σεβιγιάνος προπονητής μεταξύ άλλων δήλωσε: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ μαζί σας για ένα τόσο ωραίο γεγονός. Είναι πολύ όμορφο να μας απασχολούν τέτοια ζητήματα. Το να μπορέσουμε μέσω του αθλητισμού να δώσουμε κίνητρο, το έναυσμα σε όλους τους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, είναι κάτι πολύ ευγενές. Νιώθω υπερήφανος που συμμετέχω σε τούτη αυτή τη στιγμή σας.

Ελπίζω αυτή η χειρονομία που κάνετε αυτά τα 35 χρόνια, να επηρεάσει και όλους αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις για το σύνολο του κόσμου. Γιατί πάνω από τη δύναμη του καθενός, υπάρχει ο άνθρωπος. Το Σάββατο εγώ από τη πλευρά μου έχω ένα άλλο σημαντικό γεγονός.

Αν όλα πάνε καλά, μπορώ να υποσχεθώ ότι θα βρίσκομαι τη Κυριακή μαζί σας. Αισθάνομαι όμως ένας από όλους σας και θέλω πραγματικά να στηρίξω όπως μπορώ αυτό το όμορφο γεγονός».