ολυμπιακος-φιεστα-2017-πρωτάθλημα

Τα γιορτινά τους φόρεσαν το βράδυ της Κυριακής ο Πειραιάς και το «Γ.Καραϊσκάκης», καθώς έγινε η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του 44ου στην ιστορία του, στο ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και οι απανταχού Ολυμπιακού, γεύτηκαν ένα ολονύχτιο «μεθύσι χαράς» από τη σαμπάνια της επιτυχίας και όλοι μαζί, αρκετές χιλιάδες των οποίων είχαν την τύχη να βρίσκονται στο γήπεδο του Φαλήρου, έζησαν ξανά τις μεγάλες στιγμές της κατάκτησης ενός ακόμα τίτλου, κόντρα σε όσους προέβλεπαν αποκαθήλωση της ομάδας από τον θρόνο της στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

 

Το μουσικό πρόγραμμα άρχισε λίγο πριν τις 21.00 με την Ζοζεφίν να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα χορευτικά της και τα τραγούδια της. Λίγο πριν είχαν μπει στο γήπεδο πολλά παιδιά των Σχολών και των Ακαδημιών με σημαίες της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Στο μουσικό… μενού ακολούθησαν οι Μέλισσες που έπαιξαν τον ύμνο του Ολυμπιακού αλλά και το “Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό” για να δηλώσουν τιμή που παρίστανται στην γιορτή. Για αρκετά λεπτά διασκέδασαν τον κόσμο.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Στην φιέστα ο Ολυμπιακός τίμησε και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τις επιτυχίες του, όπως του στίβου, του βόλεϊ και του μπάσκετ. Παράλληλα και την ομάδα Κ-20 με τον πρόεδρο των Βετεράνων κ. Δαρίβα να τους δίνει το τρόπαιο. Στις οθόνες του γηπέδου έπαιζαν στιγμές και φωτογραφίες από τους άσους του παρελθόντος. Το παλιό ενώνεται με το νέο. Το παρόν συναντά το παρελθόν αλλά και το μέλλον… Έπαιξαν βίντεο και από την Κ-20 και από τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΙΜΠΑΓΑΣΑ

Ο Ολυμπιακός τίμησε στο πρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, που εξακολουθεί να είναι στην ομάδα και τις Ακαδημίες. Συγκινημένος ο Αργεντίνος είδε στα μάτριξ στιγμές από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και βραβεύτηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ. Έγινε αντικείμενο λατρείας από όλο το γήπεδο.

«ΧΑΜΟΣ» ΓΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Ο Ολυμπιακός είχε ετοιμάσει και μία έκπληξη για τον κόσμο. Παλιοί προπονητές της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον Βαλβέρδε – που καταχειροκροτήθηκε – έκαναν δηλώσεις on camera για τον τίτλο. Οι Ζαρντίμ και Σίλβα μίλησαν και ελληνικά!

Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ… ΠΑΡΤΙ!!!

Το τέλος της βραδιάς είχε την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης και των παικτών στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεωθούν από τον κόσμο. Παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή από τα χέρια του Γιώργου Στράτου, πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ και η νύχτα έγινε μέρα με τα βεγγαλικά και τον κόσμο να τραγουδάει το “Άντε γειά άντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά” και το “Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό”!

Μαρινάκης: Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί αυτό το μυθικό ρεκόρ

Το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώρια της φιέστας! Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της.

Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Οι Έλληνες γιορτάζουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν.

Με τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ, στη συνέχεια πήρε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ρεκόρ που έμοιαζε ότι θα μείνει ακατάρριπτο στους αιώνες…

Όμως απόψε γιορτάζουμε ξανά έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό άθλο. 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα κόντρα σε όλους και σε όλα.

Με ψυχή, πίστη, πάθος, ενέργεια, ακατάπαυστη δουλειά, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο…

Γιορτάζουμε τη μόνιμη παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο κλειστό κλαμπ των 25 καλύτερων της Ευρώπης.

Γιορτάζουμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες ΟΛΩΝ των τμημάτων του ΟΣΦΠ και βέβαια ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ δοξάζει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου!

Γεννήθηκε στον Πειραιά, έγινε ΘΡΥΛΟΣ, δοξάζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουμε…

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε, συνεχίζουμε να νικάμε…

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις αμέσως μετά τη φιέστα, σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα στον τελικό κυπέλλου με τη λέξη «ξεφτιλισμός του ποδοσφαίρου». Αναφερόμενος στην υπόθεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, επιβεβαίωσε την αγορά της βρετανικής ομάδας, λέγοντας ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το deal με την ομάδα του Νησιού, διευκρίνισε ωστόσο, ότι «και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω και 100 να αγοράσω, ο Ολυμπιακός θα είναι πάνω από όλα και όλους». Ζήτησε, δε, λιγότερα λόγια απ’ όλους, ώστε το ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη:

«Ήταν μία μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Πανηγυρίσαμε το 44ο και 7ο συνεχόμενο όλοι μαζί σαν μία οικογένεια. Περάσαμε πολύ όμορφα και το χαρήκαμε ιδιαίτερα».

Για όσα έγιναν στον Βόλο: «Το τι έγινε χθες στον Βόλο ήταν ένας εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ειλικρινείς στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούνε εκατομμύρια κόσμος. Μπορεί να τους επηρεάσουμε. Οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην χάνουμε το μέτρο, να μην είμαστε αμετροεπείς και ανερμάτιστοι. Αυτά είναι πολύ σημαντικά και πρέπει οι άνθρωποι οι οποίοι ηγούνται, επαναλαμβάνω να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δηλώσεις τους. Ό,τι έγινε χθες θα πρέπει να ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα γιατί μας ξευτιλίζει όλους. Ήταν ένα ματς το οποίο ποτέ δεν έπρεπε να ξεκινήσει, δεν έπρεπε να γίνει στο συγκεκριμένο μέρος και έπρεπε να το σκεφτούν πολύ πιο σοβαρά. Τέλος πάντων έγινε, δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο γι’ αυτό. Θα πρέπει όπως είπαμε να το σβήσουμε από την μνήμη μας, γιατί μας κάνει κακό. Και να συνεχίσουμε μία προσπάθεια, αν μπορούμε, να κάνουμε πέντε καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: «Η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη. Θα ενισχυθούμε. Όπως σας είχα πει πριν από 15 μέρες ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω για τον Σύλλογο. Δυστυχώς τις τελευταίες 15 μέρες, αντί να κοιτάζουμε τη δουλειά μας, όλος μας ο χρόνος έχει να κάνει με δικαστήρια. Έχει να κάνει με όλους αυτούς τους ελεεινούς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, πέρα από το να δημιουργούν προβλήματα στον Σύλλογο. Είτε αυτοί είναι κάτω στον Πλατανιά, είτε έχουν να κάνουν με τους Λασκαράκηδες και με τους Βρακάδες, πως τους λένε αυτούς όλους τους παρατηρητές στα παιχνίδια, οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το τίποτα. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Είπαμε ο καθένας πρέπει να κοιτάζει την ομάδα του. Να κοιτάξει να δει τι μπορεί να κάνει μέσα στην ομάδα του για να δυναμώσει και να παίρνει τα πρωταθλήματα και τις νίκες μέσα στο γήπεδο. Τίποτα παραπάνω. Και με λίγα λόγια και πολλά έργα».

Για τη Νότιγχαμ: «Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω και 50 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα! Σας λέω, λοιπόν, ότι το deal με τη Νότιγχαμ θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τις Αρχές, με τη Λίγκα. Είναι πολύ χαρούμενοι να συνεργαστούν μαζί μας. Τώρα το τι λέει ο καθένας εδώ δεν έχει καμία σημασία. Τα έχουμε χορτάσει. Επαναλαμβάνω, 10 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα και ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί από αυτό. Τίποτα παραπάνω και θα το δείτε στην πορεία και σύντομα».

Για τις δηλώσεις Σαββίδη: «Σήμερα απαντήσαμε με το 44ο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα έχουμε το 45ο. Υπομονή να έχει ο κ. Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε τα πρωταθλήματα και ο ίδιος να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλύτερο στην ομάδα του. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ έχω υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα, ας κάνει υπομονή ο κ. Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης και όταν πάρουμε 20 πρωταθλήματα το ξανασυζητάμε. Σας λέω ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός. Εγώ εδώ είμαι, εδώ είναι η μεγάλη μου αγάπη και συνεχίζουμε. Τώρα για τα άλλα που λένε, Κινέζους, Γιαπωνέζους, η Cosco είναι μία μεγάλη εταιρεία, μακάρι να μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα ούτε ένα εισιτήριο δεν έχει αγοράσει η Cosco, για να μην γελιόμαστε. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες μπορούν να σπονσοράρουν τον Σύλλογο, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και μέχρι τώρα όπως έχετε δει, οι συνεργασίες που έχουμε κάνει είναι μακροχρόνιες και οι σπόνσορες του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μέσα στα πλαίσιο αυτό κοιτάζουμε και Κινέζους και Ευρωπαίους και Αμερικάνους και οτιδήποτε. Ο Ολυμπιακός έχει τον λαό του και έχει κι εμένα που έχω όρεξη. Δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια, συνεχίζουμε δυνατά! Και μην ανησυχείτε. Και του χρόνου όλοι μαζί εδώ θα γιορτάσουμε και θα το ξανασηκώσουμε. Να είστε καλά»!

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού