Με το “δεξί” ο Ολυμπιακός το 2021, έχασαν βαθμούς ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Το καλύτερο δυνατό «ποδαρικό» έκανε στο νέο έτος ο Ολυμπιακός, που με δύο γκολ του κορυφαίου σκόρερ των ελληνικών γηπέδων, Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι ένα με πέναλτι του Βαλμπουενά νίκησε 3-0 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και άρχισε να παίρνει διαφορά από τους αντιπάλους του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πια στο +11 από την Ένωση και στο +7 από τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε αφήσει δύο βαθμούς στο «Αλκαζάρ» απέναντι στην ΑΕΛ. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν στις αρχές του β΄ ημιχρόνου να ισοφαρίσουν, είχαν δοκάρι με τον Μάνταλο, αλλά στην επόμενη φάση δέχθηκαν το 2-0 κι έτσι το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ, στην τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ, συνοδεύτηκε με ήττα, για πρώτη φορά σε ντεμπούτο του στην ΑΕΚ.

Ύστερα από το αναγνωριστικό πρώτο διάστημα, ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη απόπειρα να απειλήσει στο 10΄, με τον Χολέμπα να βγάζει τη σέντρα, τον Ελ Αραμπί στο πρώτο δοκάρι να κάνει την προβολή προλαβαίνοντας τον Τσιγκρίνσκι, αλλά την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Τσιντώτα.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Μαροκινός σημάδεψε σωστά, όταν στη σέντρα του Εμβιλά σηκώθηκε υποδειγματικά ως προς το timing και με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με το 12ο τέρμα του στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση, που προσπαθούσε με πίεση να δυσκολέψει την κυκλοφορία του Ολυμπιακού, προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19΄ είχε την πρώτη τελική της, όταν ο Σα μάζεψε εύκολα την μπάλα σε κεφαλιά του Ανσαριφάρντ.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι «σφιχτό», με τους γηπεδούχους πάντως να αλλάζουν πιο εύκολα την μπάλα και να έχουν άλλη μια καλή στιγμή στο 33΄, με τον Φορτούνη να σουτάρει διαγώνια και άστοχα, από δεξιά.

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Χιμένεθ είχε ήδη κάνει τρεις αλλαγές, περνώντας Ολιβέιρα, Σβάρνα και Γαλανόπουλο αντί των Ανσαριφάρντ, Μπακάκη και Γκαρσία, με την αλλαγή του Μπακάκη να είναι πάντως αναγκαστική, λόγω τραυματισμού.

Ο Ισπανός προσπαθούσε να «μπλοκάρει» να ανακόψει την κυκλοφορία και κατ΄ επέκταση την ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Αυτό δούλεψε, με την ΑΕΚ να κερδίζει μπάλες στον άξονα και στο 51΄ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ολιβέιρα πέρασε τον Μπα και γύρισε από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στον Σεμέδο και στρώθηκε στον Σιμόες, που σούταρε πάνω από το δοκάρι.

Η ΑΕΚ συνέχισε να παίζει καλά σε αυτό το διάστημα και στο 66΄ είχε τη μεγάλη στιγμή της, όταν ο Λιβάγια βρήκε κάθετα τον Μάνταλο που νικήθηκε από τον Σα, η μπάλα ξαναγύρισε σε αυτόν που με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και η Ένωση έχασε την ευκαιρία για το 1-1, για να δεχθεί το γκολ δυο λεπτά αργότερα.

Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ, ύστερα από αντεπίθεση του Ολυμπιακού κι αφού οι αμυντικοί απέτυχαν να απομακρύνουν, ο Τσιντώτας έπεσε να πιάσει μια εύκολη μπάλα, εκείνη του ξέφυγε κι ο Ελ Αραμπί δεν άφησε ατιμώρητο το λάθος του «κιτρινόμαυρου» γκολκίπερ σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄+3 ο Βαλμπουενά με πέναλτι, στο οποίο είχε υποπέσει ο Σιμόες στον ίδιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπρούμα, Μπα, Σεμέδο – Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (89΄ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα (61΄ Βαλμπουενά), Φορτούνης (70΄ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (70΄ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης (46΄ Σβάρνας), Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Κρίστισιτς (82΄ Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία (46΄ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (73΄ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46΄ Ολιβέιρα).

Οι… κόντρες ευνόησαν τον Απόλλωνα, 3-1 με ανατροπή τον ΠΑΣ

Σε ένα εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που δε σταμάτησε να πέφτει στα Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του τοπικού ΠΑΣ, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Super League. Είχε την τύχη με το μέρος της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κι έκανε την ανατροπή απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Ηπειρώτες δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 6’, όταν ο Νταβίνο Βέρχουλστ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χρήστου Ελευθεριάδη. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Σάντι Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά και ο Χρήστος Λισγάρας έστειλε με προβολή την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-0 στο 7’! Το φάουλ του Κρίζμαν (16’), το σουτ του Γιάννη Κάργα (22’) κι αυτό του Γιώργου Παμλίδη (25’) πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Βερχούλστ. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε και δεύτερο γκολ, με υπέροχη προσπάθεια του Κρίζμαν στο 35’, ωστόσο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Κροάτη στον Δημήτρη Χουχούμη στο ξεκίνημα της φάσης έπειτα από τη χρήση του VAR. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43ο λεπτό: από κόντρα στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έγινε διεκδικούμενη, με τον Νίκο Ιωαννίδη να φτάνει πρώτος και να ανατρέπεται από τον Επαμεινώνδα Παντελάκη εντός περιοχής. Ο Άντονι Φατιόν ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών για το 1-1!

Με ανεβασμένη ψυχολογία, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Η ωραία προσπάθεια του Ίσραελ Κολ σταμάτησε στον Λευτέρη Χουτεσιώτη στο 53’ ωστόσο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αποδείχθηκε μοιραίος στο 72’: από βαθιά μπαλιά του Βίκιντας Σλίβκα, έκανε λανθασμένη εκτίμηση, με τον Ιωαννίδη να βάζει την κόντρα, να παίρνει την μπάλα και να κάνει σε κενή εστία το 1-2! Οι αλλαγές του Αργύρη Γιαννίκη δεν άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Αντίθετα, ο Απόλλωνας έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 83’, με τον Σωτήρη Τσιλούλη – που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα – να είναι ο παραλήπτης της πάσας του Δήμου Μπαξεβανίδη και να πλασάρει εύστοχα τον Χουτεσιώτη για το τελικό 1-3!
Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα που… πλήρωσε με το νόμισμα τον ΠΑΣ, καθώς το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε βρει νικητές τους Ηπειρώτες στη Ριζούπολη!

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Παντελάκης, Οικονομόπουλος – Φατιόν, Σλίβκα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (79’ Λιάσος), Πέερσμαν (88’ Δούμτσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Λεό (46’ Καρτάλης), Κρίζμαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Σλίβκα, Χουχούμης (46’ Μπρούσιτς), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (90’ Λαγός), Φερνάντεζ (77’ Βιτλής), Ιωαννίδης (77’ Ντάουντα), Μπεντινέλι (71’ Τσιλούλης), Φατιόν.

Ισοπαλία στο Αλκαζάρ

Με ισοπαλία με σκορ 1-1, που δεν αφήνει καμία από τις δυο ομάδες ικανοποιημένη, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Super League. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Δημήτρη Πινακά και κρατούσαν το «τρίποντο» στα πόδια τους μέχρι το 96ο λεπτό, σημείο που ισοφάρισαν οι φλύαροι φιλοξενούμενοι, χάρη σε πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Με πίεση ψηλά και αρκετές στημένες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν από νωρίς το γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν «καθαρή» ευκαιρία. Κι όποτε χρειάστηκε – στο 13’ και στο 23’ στα σουτ των Κάρολ Σφιντέρσκι και Δημήτρη Γιαννούλη, αντίστοιχα – ο Γκέργκελι Νάγκι ήταν… στη θέση του. Οι «βυσσινί» προσπάθησαν από την πλευρά τους να φανούν απειλητικοί, αλλά τα σουτ του Τιμ Σπαρβ στο 2’ και το 20’ κι αυτό του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στο 26’ δεν ανησύχησαν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Στο ημίωρο, ο Μανώλης Μπέρτος πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα στο σουτ του Χρήστου Τζόλη, μετά τη λανθασμένη έξοδο του Νάγκι στο κόρνερ του Τόμας Μουργκ ενώ στο 38’ η προβολή του Τζόλη δε βρήκε στόχο. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 43’: από κεφαλιά του Ίνγκι Ίνγκασον και επέμβαση του Νάγκι με το πόδι, ο Μουργκ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πανομοιότυπο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δε βρήκαν στόχο στο 52’ και το 54’, αντίστοιχα, ενώ αυτό του Τζόλη στο 65’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Νάγκι. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 69’ με τον Πινακά. Με υπέροχο τρόπο ο 20χρονος φορ ξεπέρασε την αντίσταση του Φερνάντο Βαρέλα, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ίνγκασον και στη συνέχεια πλάσαρε πάνω από τον Πασχαλάκη για το 1-0! Ο ΠΑΟΚ ήθελε αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπους να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Στο 87’ ο Τζόλης απέτυχε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από τη σέντρα του Γιαννούλη, όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον Νάγκι. Ο αρχηγός Βιεϊρίνια μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών για το τελικό 1-1.

Ισοπαλία που, όμως, μοιάζει με ήττα για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του τίτλου, αλλά και για την ΑΕΛ που έχασε έδαφος στην προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Φιλίπ, Πινακάς, Μπέρτος – Ίνγκασον, Βαρέλα.
ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71’ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (Γλύνος), Μπέρτος, Νικολιάς (83’ Νούνιτς), Τρούγιτς (53’ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο (82’ Σβαμπ), Μουργκ (87’ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Νίκη με ανατροπή Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός κατάφερε, με ανατροπή, να πάρει μια σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1, για την 14η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κρήτης ήταν καλύτερη έως το 60′ και προηγήθηκε στο 55ο λεπτό με τον Στάικο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και μολονότι έχασαν πέναλτι (64′ Μάζουρεκ), κατάφεραν τελικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μανθάτη (83′) και Λιάβα (85′). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νέιρα για τον ΟΦΗ.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Κρήτης μπήκε δυνατά και πίεσε την αντίπαλη άμυνα. Στο 10ο λεπτό έφθασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, όταν ο Κοροβέσης έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, από τα αριστερά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κνετ. Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε πίσω στο γήπεδο, καθώς δεν μπορούσε να ξεφύγει από την πίεση του ΟΦΗ και να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 28′ έφθασε ξανά κοντά στο γκολ, όταν ο Σαρδινέρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος των γηπεδούχων στο κέντρο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, σούταρε και ο Κνετ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε το ίδιο δυνατά και συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Παναιτωλικού. Η προσπάθεια των Κρητικών καρποφόρησε στο 55ο λεπτό, όταν μετά από ωραία συνεργασία Ουές και Στάρτζεον, ο τελευταίος πάσαρε στον Στάικο και εκείνος με δυνατό σουτ από τα δεξιά της μικρής περιοχής νίκησε τον Κνετ.

Η ομάδα του Αγρινίου όμως δεν το έβαλε κάτω και μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε ν’ ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη σημαντική νίκη. Πρώτα στο 64ο λεπτό είχε την ευκαιρία με πέναλτι του Μάζουρεκ να ισοφαρίσει, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε την ανατροπή.

Πρώτα στο 83′ όταν σε σέντρα-σουτ του Μανθάτη από τα δεξιά, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα και κατέληξε στα δίχτυα της κρητικής ομάδας. Δύο λεπτά αργότερα σέντρα του Τζανακάκη από τα δεξιά, με τον Ματσόλα να παίρνει την κεφαλιά-πάσα και τον Λιάβα με προβολή να κάνει το τελικό 2-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιάβα, Τσιγγάρα, Ταχάρ – Βούρο, Κοροβέση, Μεγιάδο.
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Δέλλας):
Κνετ, Μεντίνα (78′ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71′ Ματσόλα), Αριγίμπι (88′ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71′ Μανθάτης).
ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος (90′ Γκαργκαλατζίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (90′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

«Λευκή» ισοπαλία ο Παναθηναϊκός

Ποδαρικό με «λευκή» ισοπαλία για τον ελλιπέστατο (λόγω της Covid-19) Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Σε ένα ματς που η έναρξή του οριστικοποιήθηκε δύο ώρες πριν από τη σέντρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τελικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που έκαναν οι «πράσινοι», μετά τα τέσσερα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», που καταγράφηκαν στον αμέσως προηγούμενο έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ επηρεασμένος απ’ τις απουσίες (μείον πέντε βασικούς), αλλά κι απ’ το γεγονός πως πήγε στο ματς με ελλιπέστατη προετοιμασία (δεν προπονήθηκαν το Σάββατο οι παίκτες του, ενώ το σκάουτινγκ του αντιπάλου έγινε λίγες ώρες πριν την έναρξη). Με σύνθεση… ανάγκης (αμυντικός χαφ ο Βέλεθ, δεξιός μπακ ο αριστεροπόδαρος Χουάνκαρ), οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα στον κακό αγωνιστικό χώρο, απέναντι στον Αστέρα που «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πρώτοι στο γκολ με τον Σουάρεθ να επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι στο 18’ το οποίο πέρασε δύο μέτρα πάνω από τα δοκάρια. Στο 34’ ο Κρέσπι σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Τζήλος με την υπόδειξη του VAR ακύρωσε το γκολ διότι ο Μπαράλες που ήταν οφσάιντ έκανε κίνηση προς τη μπάλα, επηρεάζοντας τη φάση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός πλησίασε δύο φορές στο γκολ. Στο 39’ από φάουλ του Αϊτόρ και πρώτη κεφαλιά του Καρλίτος, ο Πούγγουρας κατάφερε από το ενάμισι μέτρο, να στείλει τη μπάλα με κεφαλιά πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αϊτόρ, ο Χατζηγιοβάνης πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο Διούδης έκανε καταπληκτική απόκρουση σε σουτ του Ριέρα (47’), ενώ στο 50’ ο Παπαδόπουλος νίκησε τον Καρλίτος στο τετ-α-τετ. Στο 72’ ο Αστέρας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, όταν από γύρισμα του Μπαράλες, ο Φερνάντεθ πλάσαρε άουτ από τα δύο μέτρα αν κι ανενόχλητος.

Στο 80’ ο Αστέρας απείλησε και πάλι, όταν από φάση διαρκείας ο Καπίγια βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Διούδης κράτησε ξανά το «μηδέν» για την εστία του με ακόμη μία εξαιρετική απόκρουση. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την παραμικρή απειλή για την εστία του Αστέρα και το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Βέλεθ, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ – Ριέρα, Βαλιέντε, Κώτσιρας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ (82’ Αθανασακόπουλος), Μπουζούκης (66’ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76’ Μακέντα).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Μουνάφο (90’+2’ Μπόρχα Φερνάντεζ), Βαλιέντε, Κρέσπι (87’ Λέο Τιλίκα), Ριέρα (64’ Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (64’ Καπίγια), Μπαράλες.