Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο Avicii (Video)

Πέθανε σήμερα Παρασκευή 20-4-2018, σε ηλικία 28 ετών, ο Σουηδός Dj και μουσικός παραγωγός Tim Bergling, διάσημος σε όλο το κόσμο με το όνομα Avicii. Oπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του, ο Σουηδός Dj βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως με τη Μαντόνα και το συγκρότημα Coldplay. Ήταν δημιουργός του γνωστού τραγουδιού σε όλο τον κόσμο “Wake Me Up”. Δείτε πιο κάτω το βίντεο.

Ο Avicii υπέφερε από παγκρεατίτιδα για πολλά χρόνια λόγω του πάθους του για το αλκοόλ.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του Tim Bergling, γνωστός ως Avicii. Βρέθηκε νεκρός σήμερα στο Μουσκάτ του Ομάν. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά και η εκπρόσωπός του Diana Baron διευκρίνισε ότι δεν θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

“Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους να διαφυλάξουν την ιδιωτική ζωή τους αυτή τη δύσκολη ώρα”, πρόσθεσε.