Πλημμύρισαν Μαρούσι και Κηφισιά από σφοδρή βροχόπτωση (video)

Πλημμύρισαν από τη σφοδρή βροχόπτωση περιοχές στο Μαρούσι και την Κηφισιά, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 26-7-2018. Περισσότερες από 200 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας σε οδηγούς και αντλήσεις υδάτων. Δεκάδες αυτοκίνητα βρέθηκαν κάτω από τα νερά της βροχής σε υπαίθριο παρκινγκ στην ΗΒΗ στη συμβολή της οδού Σωρού με τη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, 20:58

Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής. Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε δρόμους του Αμαρουσίου που είχαν κλείσει, καθώς και στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και τον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα προκλήθηκαν σε Μαρούσι, όπου πλημμύρισε υπαίθριο πάρκινγκ, και Κηφισιά, ενώ μικροπροβλήματα υπήρξαν και σε Βριλήσσια, Μελίσσια και Πεντέλη.

Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.