Προπόνηση ο Ολυμπιακός, 4-0 με Πλατανιά στην Κρήτη

Ούτε για… προπόνηση δεν προσφερόταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στην Κρήτη το απόγευμα της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018, για την 25η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με πολύ άνεση στο ευρύ 4-0 (14΄ Ρομαό, 24΄ Μάριν, 35΄ πέναλτι Μιραλάς, 58΄ Σισέ) και συνεχίζουν να ελπίζουν αναμένοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την ποινή των -3 βαθμών που τους έχει επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, η αντίσταση των γηπεδούχων διήρκεσε μόλις 14 λεπτά, δηλαδή ως το σημείο που ο Ρομαό άνοιξε το σκορ μετά το γύρισμα του Κούτρη από τα αριστερά. Οι Χανιώτες κατέρρευσαν και στο 24΄ ο Μάριν διπλασίασε, όταν ο Φορτούνης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, συνεργάστηκε με τον Ανσαριφάρντ που νικήθηκε από τον Κλιάιτς αλλά ο Γερμανός πήρε το ριμπάουντ και σε άδεια εστία έγραψε το 0-2.

Στο 34΄ ο Μάλσα μάρκαρε απρόσεκτα τον Μιραλάς στην περιοχή, με τον Βέλγο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα για το 0-3 ένα λεπτό αργότερα, «γράφοντας» το πρώτο γκολ στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 58΄ ο Σισέ με κεφαλιά, μετά τη σέντρα ακριβείας του Ελαμπντελαουί από δεξιά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τζοβάρας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κασάλιτσα – Μποτία

Συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46΄ Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46΄ Κοροβέσης), Μαλσά, Πλιάτσικας (70΄ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66΄ Ζιλέ), Φορτούνης (62΄ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75΄ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.