Προσφυγές από πολυκαταστήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο νόμο για τις Κυριακές

Με προσφυγές για αθέμιτο ανταγωνισμό κατά των άρθρων του πολυνομοσχεδίου που αφορούν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αναμένεται να απαντήσουν σειρά επιχειρήσεων ή διαχειριστές και ιδιοκτήτες κλειστών συγκεντρωμένων χώρων εμπορίου.

Αυτό αναφέρει σχετικό κείμενο που έχει ανήρτησε τη Δευτέρα 15-05-2017 στην ηλεκτρονική σελίδα του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας και σημειώνει ότι οι προσφυγές θα γίνουν με αιτιολογία ότι δεν τους συμπεριλαμβάνει όλους η ρύθμιση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Πάντως, όπως υπενθυμίζεται στο σχετικό κείμενο «μέχρι τώρα, οι τρεις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ΑΒ-Βασιλόπουλος , Lidl και Σκλαβενίτης, είτε δεν ανοίγουν τις Κυριακές, είτε δήλωσαν ότι το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο αρκεί για την αγορά και δεν πρόκειται να ανοίξουν στο μέλλον».

Σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας “ο υπουργός Ανάπτυξης Δήμος Παπαδημητρίου είναι υπέρμαχος του ανοίγματος των καταστημάτων , σε αντίθεση το γεγονός ότι σειρά από βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ έχτισαν “καριέρες” με τους αγώνες υπέρ του κλεισίματος και τις επτά Κυριακές , ρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ  που ισχύει έως σήμερα”.

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ

Athens Metro MallΛεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος

AthensHeartMall Πειραιώς 180, Ταύρος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αttica Σύνταγμα

Notos Αιόλου

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

McArthurGlen AthensBuilding Block E71,ΔήμοςΣπάτων–Αρτέμιδος- (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ)

Όλα πέριξ του αεροδρομίου

ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

River West Λεωφόρου Κηφισού 96-98 Αιγάλεω

Golden Hall Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι

The MALL Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Θεσ/νίκης – Μουδανιών, Θεσσαλονίκη

Enigma Mall Νέα Μουδανιά, Δήμος Νέας Προποντίδας