Πρόβλημα και με Ντίας στον Ολυμπιακό

Πλήγμα αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Ζιλ Ντίας στον αγώνα ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να χάσει τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας, καθώς θα απαιτηθεί ένα διάστημα για την αποθεραπεία του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 22χρονος άσος αναμένεται να απουσιάσει από τον αυριανό (28/2) αγώνα ρεβάνς με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, καθώς και τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Απόλλωνα Σμύρνης (4/3) και Άρη (10/3). Παράλληλα, ο Ντίας θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό (17/3), χωρίς ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Θυμίζουμε ότι απολύτως επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των νοτίων προαστίων. Ο 32χρονος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και θα αρχίσει άμεσα αποκατάσταση και θεραπεία, προκειμένου σε περίπου έξι μήνες, να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.