Πρώτος ο Ατρόμητος, 2-0 τον Λεβαδειακό

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League σημείωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος σε αγώνα για την 5η ημέρα της διοργάνωσης επικράτησε εκτός έδρας 2-0 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Περιστερίου σκόραρε με τους Βασιλακάκη στο 47΄ και Ουγκράι στο 64΄ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς, ενώ το βράδυ απομένει η διεξαγωγή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ο Λεβαδειακός υπέστη την 4η ήττα του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (έχει μία νίκη).

Ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και ο αήττητος μέχρι στιγμής Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε μία δίκαιη νίκη, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Στο 3΄ σουτ του Κουλούρη μπλόκαρε ο Επασί, όπως έκανε και στο 16΄ σε σουτ του Βασιλακάκη μετά από σύγχυση στην περιοχή. Ο Ατρόμητος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του να σκοράρει στο 32΄ όταν από σέντρα του Γιαννούλη ο Κουλούρης αμαρκάριστος στην περιοχή έκανε το τακουνάκι, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη φάση αφού έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 35΄ με τον Σουμπίνιο ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά κατάφερε να διώξει ο Μέγιερι.

Γενικά στο πρώτο 45λεπτο ο Λεβαδειακός ήταν ακίνδυνος επιθετικά, ενώ ο Ατρόμητος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί και να σκοράρει.

Ο Ατρόμητος βγήκε δυνατά στο γήπεδο στην επανάληψη με στόχο «καθαρίσει» το παιχνίδι. Έτσι αφού στο 47΄ ο Επασί έκανε μία ακόμη απόκρουση σε σουτ του Ουγκράι, οι Περιστεριώτες στο ίδιο λεπτό, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Βασιλακάκη σε φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή. Στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν την υπεροχή της σε ένα ακόμη τέρμα. Σκόρερ ο -κορυφαίος παίκτης των νικητών- Ουγκράι, ο οποίος δέχθηκε την μεταβίβαση από τον Κουλούρη, που κατάφερε να νικήσει με εξαιρετική ενέργεια τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και να κάνει το 2-0.

Στο 71΄ σουτ του Σαβατογκό για τους γηπεδούχους το οποίο απομάκρυνε ο Μέγιερι, ενώ στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και όπως ήταν φυσικό ο Ατρόμητος πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Όμο
Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82΄ Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Κρνέτα, Φαβάρο (57΄ Σαβαντογκό), Παντελιάδης, Όμο, Γιακουμάκης (65΄ Νανγκίς), Μαρκόβσκι, Σουμπίνιο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (89΄ Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης (90+2 Κωτσόπουλος), Ουγκράι (84΄ Μούγιακιτς), Μπρούνο.