Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων ανέμων

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 14/6/2017 στη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων ανέμων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπεσαν οχτώ δέντρα, σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων, το κέντρο, η  Άνω Πόλη και η Τούμπα. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ. Στην περιοχή της Χαλκηδόνας έπεσε χαλάζι.

Να σημειωθεί ότι επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Τετάρτης 14/6/2017 με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες τη νύχτα σε Μακεδονία και Θράκη, προβλέπει η ΕΜΥ. Από τις  απογευματινές ώρες εκδηλώνονται βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Από τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ οι οποίοι από τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.