Κηφισιά: 40χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εργάτη φυσικού αερίου (upd)

Κατέληξε ο ένας από τους δύο τραυματίες, οι οποίοι τραυματίστηκαν, λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου 23-10-2021, από πυροβολισμούς στη λεωφόρο Τατοΐου, στην Κηφισιά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί ξαφνικά πυροβολισμούς, από 40χρονο, ενώ έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία.

Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Τα δύο άτομα που έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που δέχθηκαν το πρωί από 40χρονο άνδρα που ήταν σε μπαλκόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.