Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να υπογράψει ο Μπεργκ (Video)

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχετικά με το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ. Εδώ κι αρκετές ώρες έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τον στράικερ των «πρασίνων» με τη σύζυγό του και δύο άλλους ανθρώπους να προχωρούν σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα. Σύμφωνα με τον χρήστη ο Σουηδός βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Αλ Αΐν, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει «χρυσή πρόταση» για 3 χρόνια έναντι 9 εκ. ευρώ!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι λογικό να αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς στο σχεδιασμό που έχει κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για τη νέα σεζόν ο Μπεργκ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας ομάδας που θέλουν να παρουσιάσουν οι «πράσινοι» και τυχόν απόχώρησή του θα αλλάξει άρδην τα πλάνα του προπονητή και των συνεργατών του.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Νίκος Λυμπερόπουλος, επικοινώνησε αμέσως με τον εκπρόσωπο του Μπεργκ κι όπως διέρρευσε ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον διεθνή επιθετικό, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από την Αλ Αΐν, αλλά και μία ομάδα της Κίνας.