Στην Σκιάθο και φέτος με το Al Mirqab, ο σεΐχης του Κατάρ

Στη Σκιάθο έφθασε χθες Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ο σεΐχης του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί για ολιγοήμερες διακοπές. Η άφιξη του σεΐχη έγινε αντιληπτή από τον κατάπλου της περίφημης θαλαμηγού του, Al Mirqab (Αλ Μιρκάμπ), που αγκυροβόλησε στην παραλία «Μάραθα» κάτω από το εμβληματικό ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς».

Όπως έγινε γνωστό, ήδη δόθηκαν οι παραγγελίες στο ξενοδοχείο για τον εφοδιασμό της θαλαμηγού, ενώ ο σεΐχης απόψε θα δειπνήσει στο εστιατόριο «White View», της τουριστικής μονάδας, με την καταπληκτική θέα προς τις Κουκουναριές.

Η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια αναμένεται να φθάσει αύριο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με το βασιλικό Airbus.

Το πλωτό παλάτι του ‘Αραβα κροίσου, μήκους 133 μέτρων, είναι το έκτο μεγαλύτερο γιωτ στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε 300.000.000 ευρώ.

Η “Αλ Μιρκάμπ” καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του σεΐχη στην Σκιάθο, θα αγκυροβολήσει, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, στην παραλία Μάραθα και σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο “Σκιάθος Παλλάς”.