Στις 19:30 η πρώτη μάχη Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τους «8» του κυπέλλου

Το σημερινό μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (24/1/2018, 19:30 – Cosmotesports) ξεχωρίζει από τους πρώτους αγώνες για τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει πως μεταξύ των δύο αγώνων θα υπάρχει και η μάχη των δύο για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ εξίζει να σημειωθεί πως για τέταρτη συνεχή σεζόν ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο θεσμό Ελλάδας. Το άλλο σημαντικό ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου, ενώ ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τη Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Λάρισα. Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου:

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-1-2018
17:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Λαμία
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΑΕΚ
21:45 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

ΠΕΜΠΤΗ 25-1-2018
19:30 (Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς:

ΤΕΤΑΡΤΗ 7-2-2018
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (AEL FC Arena)
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (ΟΑΚΑ)
21:45 Λαμία-Πανιώνιος (ΔΑΚ Λαμίας)

ΠΕΜΠΤΗ 8-2-2018
19:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (Δημ. Στάδιο Περιστερίου)

«Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός – Με Σιμόες στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των προημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (24/1/2018, 19:30 – Cosmotesports).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι και ευελπιστούν ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στους ημιτελικούς. Ο Οσκαρ Γκαρσία εκτός των γνωστών απουσιών Οφόε και Ελαμπντελαουΐ, δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και θα παρατάξει πάνοπλη την ομάδα του.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδη, Βρουσάι.

Εν τω μεταξύ, με μοναδικούς απόντες τους μακροχρόνια τραυματίες Μάνταλο, Γιόχανσον, Τσόσιτς και χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της… σειράς εναντίον του Ολυμπιακού.

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Επιστρέφουν μετά από καιρό οι Σιμόες, Βράνιες και αμφότεροι θέτουν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Εκτός αποστολής ο Χιμένεθ άφησε τους Τζανετόπουλο, Ανέστη, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη.

Οι 19 του προημιτελικού: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Λιβάγια, Αραούχο.