Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 13/7/2017 στη Θεσσαλονίκη

Συλλογικότητες, κινήματα της Θεσσαλονίκης, φοιτητές και φίλαθλοι του Ηρακλή  έχουν εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη 13/7/2017 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Συλλογικότητες και κινήματα της Θεσσαλονίκης έχουν εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη 13/7/2017 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:30 σήμερα στην πλατεία του Λευκού Πύργου. Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο κάλεσμα των φοιτητικών παρατάξεων και άλλων πολιτικών και κινηματικών φορέων στο Λ. Πύργο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αναγόρευση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στις 17:30 έχει προγραμματιστεί προσυγκέντρωση στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ από φοιτητικούς συλλόγους, με πρωτοβουλία του Αριστερού Δικτύου Νεολαίας Νομικής Σχολής.

Την ίδια ώρα, στις 18:30 , φίλοι του Ηρακλή διοργανώνουν συγκέντρωση στο Κατσάνειο αλλά και μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποβιβασμό της ομάδα τους, πριν από λίγες ημέρες.