Συλλυπητήρια Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή για Παύλο Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Σε αυτήν η ΕΟΚ τονίζει ότι ο εκλιπών «αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, όντας ένας εξ αυτών που συνέδραμαν ουσιαστικά στην εξέλιξή του στην Ελλάδα» και υπογραμμίζει ότι «ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε την του σφραγίδα στον χώρο».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιάς θλίψης την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, όντας ένας εξ αυτών που συνέδραμαν ουσιαστικά στην εξέλιξή του στην Ελλάδα. Σε εποχές πιο δύσκολες για τον αθλητισμό συνολικά, αλλά και πιο αγνές και με ανιδιοτελή κίνητρα και φίλαθλα αισθήματα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε την του σφραγίδα στον χώρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Στο μεταξύ, και η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» εταιρείας αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Τη στήριξή τους στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, στις δύσκολες στιγμές που βιώνει, μετά τη σημερινή απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Γιώργος Σαββίδης, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Αρης, η ΚΑΕ Ηρακλής, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Αναφέρονται στα σχετικά κείμενα:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά».

«Μείνε δυνατός», πόσταρε, σε προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, απευθυνόμενος στον γιο του εκλιπόντος, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Γιώργος Σαββίδης.

KAE ΠΑΟΚ
«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι τεράστια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

ΚΑΕ Αρης
«Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί και η Ελλάδα όλη πενθεί. Η μπασκετική οικογένεια που έχει προσφέρει στην καλαθοσφαίριση ίσως όσο καμία άλλη, έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της. Ολόκληρη η οικογένεια του Αρη στο πλευρό της ελληνικής και παγκόσμιας μπασκετικής οικογένειας, στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ένας άνθρωπος, το έργο του οποίου θα το καταλάβουμε στις επόμενες γενιές, “ έφυγε” από κοντά μας. Η λέξη συλλυπητήρια δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας. Ξέρουμε ότι το πνεύμα του θα είναι πάντοτε κοντά μας».

ΠΑΕ Αρης
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό-κοινωνικό βίο της χώρας μας. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΚΑΕ Ηρακλής
«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου. Όλοι γνωρίζουν και αποδέχονται το μεγάλο του έργο για τον σύλλογό του, αλλά και τον ελληνικό Αθλητισμό, όπως και το πάθος του και την αγάπη του για τις ιδέες που αγαπούσε. Θερμά συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, κ. Δ. Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει».

ΤΑΠ ΠΑΟΚ
«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ».