Συνάντηση Ζάεφ με Σόρος στο Νταβός – Απάντηση Καμμένου

Συνάντηση με τον Ούγγρο δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος είχε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Ο Ζόραν Ζάεφ διάλεξε τη σημερινή ημέρα για τη συνάντηση (σ.σ. δεν γνώριζε τι γίνεται στην Αθήνα) και μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον δισεκατομμυριούχο στον λογαριασμό του στο twitter, αναφέροντας: «Με τον ιδρυτή του ιδρύματος Open Society,Τζορτζ Σόρος στο Νταβός, ανταλλάξαμε ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς στη «Μακεδονία».

Απάντηση Καμμένου μέσω Twitter

«Την προηγούμενη φωτογραφία την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη φωτογραφία του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος, στο twitter.

«Ελπίζω ,επίσης, έστω και τις τελευταίες στιγμές, να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.