Τέλος η σεζόν για τον Jakob Johansson της ΑΕΚ

Ασχημα τα νέα για τον Jakob Johansson (Γιάκομπ Γιόχανσον), την εθνική Σουηδίας, αλλά και την ΑΕΚ, καθώς ο διεθνής μέσος της Ένωσης τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης των Σκανδιναβών με την Ιταλία στο «Σαν Σίρο». Στην προσπάθειά του να κερδίσει την μπάλα, ο Γιόχανσον γύρισε το αριστερό γόνατό του και έπεσε στο έδαφος, στο 17ο λεπτό. 

Από την αρχή φάνηκε ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, καθώς ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να υποφέρει πολύ και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Σβένσον, δύο λεπτά αργότερα. Ο Γιόχανσον μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρόκειται για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Αυτό σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Gazzetta dello Sport: «Η μοίρα είναι σκληρή για τον Γιόχανσον»

«Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που καταδίκασε σε αποκλεισμό την Ιταλία από το Μουντιάλ της Ρωσίας, με το γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα στην Στοκχόλμη, θα μπορούσε να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως και οι Ιταλοί». Αυτό αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzeta dello Sport, με τίτλο «η μοίρα είναι σκληρή με τον Γιόχανσον, αυτός που την καταδίκασε σε αποκλεισμό, μπορεί να χάσει το Μουντιάλ».

Πάντως οι  συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα, ήθελαν να του αφιερώσουν την πρόκριση και φωτογραφήθηκαν κρατώντας την φανέλα με το όνομά του.