Το ΚΙΝΑΛ “μάζεψε” τον Μαλέλη για τα περί ολέθρου με κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα» τόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και πρόσθεσε «η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν. Ούτε σε μέτωπα δήθεν προοδευτικά με το ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα προοδευτικό δεν έχει να επιδείξει ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως κυβέρνηση αλλά ούτε και σε μέτωπα δήθεν συστημικής κανονικότητας με τη ΝΔ που κάθε μέρα και περισσότερο επιβεβαιώνει πόσο βαθιά συντηρητική παραμένει».

Επισήμανε ότι για το ΚΙΝΑΛ δεν είναι αυτοσκοπός η συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση και σημείωσε ότι οι πολίτες «με την ετυμηγορία τους θα μας κατατάξουν, θα δώσουν εντολές και θα καθορίσουν τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό news247 μιλώντας για τη συμμετοχή του κινήματος σε κυβέρνηση συνεργασίας, αφού είπε ότι ο στόχος τους είναι προοδευτική διακυβέρνηση τόνισε ότι «Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο».

Λίγο αργότερα ο ίδιος προχώρησε σε διορθωτική δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη θετική αντίδραση κυβερνητικών στελεχών στις δηλώσεις του για την ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης. «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί» αναφέρει σε tweet του ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης, στον απόηχο των χθεσινών του δηλώσεων. «Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο» προσθέτει.

Μαξίμου: Το ΚΙΝΑΛ «μάζεψε άρον άρον» τον κ. Μαλέλη

«Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές στον απόηχο των δηλώσεων του Σταμάτη Μαλέλη.

Καταλήγοντας στον σχολιασμό τους οι ίδιες κυβερνητικές πηγές σημείωναν με νόημα «μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη».