Λίλιμπετ-Νταϊάνα το όνομα της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, στο οποίο μαζί με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Χάρι, αποφάσισαν να δώσουν τα ονόματα της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

«Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, την Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ» ανέφερε ο γραμματέας τύπου του ζεύγους.

Το μωρό γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα Κότατζ στην Καλιφόρνια, το πρωί της Παρασκευής. Ο Χάρι ήταν παρών στον τοκετό.

«Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και ξεκουράζονται στο σπίτι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπός τους.

Το πρώτο παιδί του ζεύγους, ο Άρτσι, γεννήθηκε το 2019.

Ενθουσιασμένη η βασιλική οικογένεια από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.