Χανιά: Τρείς νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα το βράδυ της Παρασκευής

Τρείς νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός δύο τροχαίων δυστυχημάτων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017 και τα ξημερώματα του Σαββάτου 1-4-2017 στα Χανιά.

Το πρώτο χρονικά τροχαίο συνέβη στην παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού Χανίων- Ρεθύμνου κοντά στον κόμβο Μουρνιών. Δύο μηχανάκια μικρού κυβισμού συγκρούσθηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί τους, ηλικίας 17 και 19 ετών. Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Μουρνιών, στον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του ατυχήματος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή συχνά πραγματοποιούνται «κόντρες» με μηχανάκια τις βραδινές ώρες.

Το δεύτερο τροχαίο συνέβη στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Απριλίου 2017  στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου κοντά στον κόμβο Βαμβακοπούλου όταν επίσης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 25χρόνος προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.