Χωρίς Βαρέλα και Μαουρίτσιο ο ΠΑΟΚ με Αστέρα Τρίπολης

Ολοκληρώνει αύριο ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στην Τούμπα. Στο παιχνίδι αυτό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο ποδοσφαιριστές, καθώς υπάρχουν τιμωρίες από την περσινή χρονιά. Μαουρίτσιο και Βαρέλα αντίκρισαν κόκκινη κάρτα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αναγκαστικά θα μείνουν εκτός αποστολής.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να κάνει άλλες αλλαγές πλην των αναγκαστικών, δεδομένου πως είναι παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την ομάδα του, αφού, πέραν της πρεμιέρας που σηματοδοτεί την καλή εκκίνηση για κάθε ομάδα, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την σεζόν και με -2 βαθμούς που μεταφέρει από το τέλος της περασμένης περιόδου. Έτσι, ο προπονητής του «Δικεφάλου» του βορρά σχεδιάζει να καλύψει τα κενά από τις απουσίες αυτές με τους Χατσερίντι και Σάκχοφ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο, ο οποίος ξεχώρισε ως αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ, για την θέση του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Μάριο Μπράνκο θα αναλάβει τον ρόλο αυτό που θα αφορά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, καθώς το οργανόγραμμα σε αυτό τον τομέα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν αλλάζει, αλλά ενισχύεται.
Συζητήσεις είχαν γίνει από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο από την ΠΑΕ να ανακοινωθεί στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου.