Χωρίς Χουλτ η ΑΕΚ στους αγώνες με Ντιναμό Κιέβου

Ο Νίκλας Χουλτ δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου (15 και 22 Φεβρουαρίου 2018) που κατατέθηκε σήμερα στην UEFA. Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να «κόψει» τρεις ποδοσφαιριστές και ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός τον Γιάννη Ανέστη, μαζί με τους Πατίτο, Τρίστασον που είχαν δηλωθεί στη φάση των ομίλων αλλά αποχώρησαν. Ετσι, εμφανίζονται οι Μάνταλος, Γιόχανσον οι οποίοι είναι τραυματίες, όπως και ο Τσόσιτς.

Ο Χιμένεθ δεν επέλεξε τον Χουλτ, ούτε τον Ερικ Μοράν, αλλά αντίθετα προτίμησε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος δεν συμμετείχε στους ομίλους, καθώς ανάρρωνε από σοβαρό τραυματισμό. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Μπάρκα, ενώ ο μοναδικός νεοαποκτηθείς που κέρδισε μια θέση στη λίστα είναι ο Σοτζέι Μασούντ.

Αναλυτικά η λίστα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Ντούνης*, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος*, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μπάμπης*, Γιούσης*, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάια, Αντωνίου*
(Με * οι παίκτες της λίστας Β΄)