Λιγότεροι από τους μισούς πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένοι έγιναν τελικά

Λιγότεροι από τους μισούς πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα Τετάρτη 29-11-2017, διεξήχθησαν τελικά. Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεξήχθησαν σήμερα το απόγευμα 12 από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Ακόμη, ολοκληρώθηκαν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των πλειστηριασμών ακινήτων που έγιναν σήμερα στους 14.

Αναλυτικότερα, από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς έγιναν 20 και εξ αυτών ολοκληρώθηκαν για 12 ακίνητα, ενώ για 8 αν και ξεκίνησαν δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν. Ακόμη, οι υπόλοιποι 9 δεν ξεκίνησαν καν.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν δυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αναλυτικότερα, ο ένας αφορούσε μονοκατοικία στην Κηφισιά που εκπλειστηριάστηκε για οφειλή 1.430.000 ευρώ και ο δεύτερος αφορούσε 5 αποθήκες και οι οποίες εκπλειστηριάστηκαν για οφειλή 500.000 ευρώ.

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς

Εξάλλου, επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» επιχείρησαν να εισέλθουν στη δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.

Δυνάμεις της Αστυνομίας απομάκρυναν τους διαδηλωτές με χρήση χημικών.

Από τα επεισόδια υπήρξαν τραυματισμοί διαδηλωτών.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στο χώρο ήταν και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν αρχικά συγκεντρωθεί έξω από το χώρο του Ειρηνοδικείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της ΛΑΕ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμο» μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής και στέλεχος του κόμματος Θάνασης Μπαρτζώκας.