Αλλαγές σε δρομολόγια Λεωφορείων, Τρόλεϊ

Αλλαγές θα υπάρχουν στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά τη διάρκεια αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου αλλά και εξαιτίας έργων σε ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ. Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο (Real Time) όλα τα δρομολόγια για Λεωφορεία και Τρόλεϊ, επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμό (link) στο τέλος του άρθρου.

1. Τροποποίηση διαδρομών λεωφορειακών γραμμών και γραμμής τρόλεϊ λόγω αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι λόγω αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, στις 11 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Κυριακή και από ώρα 13:00 έως 18:30, τροποποιούνται οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών 218 και 860 και της γραμμής τρόλεϊ 1 ως εξής:

α) Λεωφορειακή γραμμή 218

Διαδρομή προς αφετηρία

Από Χειμάρρας, αριστερά Πλάτωνος, δεξιά Λεωφ. Ποσειδώνος, συνέχεια κανονικά.

β) Λεωφορειακή γραμμή 860

Διαδρομή προς αφετηρία

Από Λεωφ. Φλέμινγκ, δεξιά Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς, αριστερά Καραολή & Δημητρίου, αριστερά Εθνάρχου Μακαρίου, Λεωφ. Ποσειδώνος, συνέχεια κανονικά.

γ) Γραμμή τρόλεϊ 1

Διαδρομή προς τέρμα

Η γραμμή τρόλεϊ 1 θα κάνει τέρμα στην οδό Ισμήνης στο τέρμα της γραμμής τρόλεϊ 5.

2. Προσωρινή Τροποποίηση των Λεωφορειακών Γραμμών 817 και 863

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 817 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ) και 863 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΜΑΝΔΡΑ) , λόγω εργασιών στη συμβολή των οδών Αγίας Αικατερίνης και 25ης Μαρτίου, το Σάββατο 10.02.2018 ή, εάν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, τη Δευτέρα 12.02.2018, ως εξής:

Λεωφορειακές Γραμμές 817 και 863 από αφετηρία προς τέρμα (Μάνδρα)

Από Στρ. Ρόκκα, συνέχεια Στρ. Ρόκκα, δεξιά και αμέσως αριστερά Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, συνέχεια Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως και συνέχεια όπως οι εγκεκριμένες διαδρομές.

Λεωφορειακές Γραμμές 817 και 863 από τέρμα προς αφετηρία (Ελευσίνα)

Από Αριστοτέλους, συνέχεια Αριστοτέλους, δεξιά Αιόλου, αριστερά Απόλλωνος, δεξιά Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, συνέχεια Στρ. Ρόκκα και συνέχεια όπως οι εγκεκριμένες διαδρομές.

Σημείωση: Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

3. Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 891

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 891 (ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΣΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ) , λόγω αγώνων Κυπέλλου και Super Liga στον Ατρόμητο Αθηνών (οδός Γιαννιτσών), την Πέμπτη 08.02.2018 και την Κυριακή 11.02.2018 από τις 14:00 έως τις 24:00, ως εξής:

Λεωφορειακή Γραμμή 891 από τέρμα προς αφετηρία

Από Σαρανταπόρου, δεξιά Δερβενακίων, αριστερά Θηβών και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση: Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο (Real Time) τα δρομολόγια σε Λεωφορεία και Τρόλεϊ, επιλέγοντας το παρακάτω link:

OASA Telematics