ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Δεκεμβρίου 2017

Αναρτήθηκαν την Κυριακή 14-1-2018 στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) οι εισφορές Δεκεμβρίου 2017 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του οργανισμου. [Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου, επιλέξτε το link στο τέλος του άρθρου].

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31-1-2018. Την ίδια ημερομηνία, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

«Απο την “κλοπή” των εισφορών στο «κάλπικο» πλεόνασμα του ΕΦΚΑ Νύχτα έστειλαν τ ειδοποιητήρια ΔΕΚ 2017 σε 1,4 εκατομ πολίτες για τ εισφορές Για όλο το 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε παράνομα υψηλοτερες εισφορές αντιθετες με το νόμο καθώς ο υπολογισμός τους έγινε σε λαθος εισοδήματα !!!», σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός εργασίας, βουλευτής Κυκλάδων και τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Για εκτύπωση ειδοποιητηρίου ασφαλιστικών εισφορών διαβάστε περισσότερα εδώ: www.efka.gov.gr: Εκτύπωση ειδοποιητηρίου ασφαλιστικών εισφορών