ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου 2018

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 16-2-2018 στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) οι εισφορές Ιανουαρίου 2018 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του οργανισμου. [Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου, επιλέξτε το link στο τέλος του άρθρου].

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018. Την ίδια ημερομηνία, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Για εκτύπωση ειδοποιητηρίου ασφαλιστικών εισφορών διαβάστε περισσότερα εδώ: www.efka.gov.gr: Εκτύπωση ειδοποιητηρίου ασφαλιστικών εισφορών

Επίσης, η βάση υπολογισμού των νέων ασφαλιστικών εισφορών ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, από την 1η Ιανουαρίου 2018 και για κάθε επόμενο έτος, προσδιορίζεται σύμφωνα με νέα εγκύκλιο που εξέδωσε την Παρασκευή 16-2-2018 η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΕΦΚΑ: Εγκύκλιος για υπολογισμό νέων ασφαλιστικών εισφορών από 1-1-2018