ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής της Κυριακής 25-3-2018, και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

ΚΥΡΙΑΚΗ (25-03-2018)

Σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Δυτικής Στερεάς, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (26-03-2018)

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 μέχρι το πρωί θα επηρεαστούν μέχρι το πρωί η δυτική και κεντρική Μακεδονία και κατά διαστήματα το Ιόνιο, η Ηπειρος, η δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανόν η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος. Μέχρι το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ανατολική Μακεδονία ενώ το βράδυ και μέχρι νωρίς το πρωί της Τρίτης 27 Μαρτίου 2018 στα νησιά του ανατολικού και πιθανόν του βορείου Αιγαίου.