Γεωργιάδης: «Έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία»

«Συγκλονιστικές αποκαλύψεις», για το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, προαναγγέλλει ότι θα έρθουν σύντομα στο φως της δημοσιότητας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στα «Νέα».

Για την υπόθεση Novartis, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως θα κυνηγήσει «μέχρι τέλους» τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς υποστηρίζει ότι «αυτός είναι ο ιθύνων νους αυτής της σκευωρίας». «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο διακαής πόθος του κ. Τσίπρα να με δει να παραιτούμαι, να καταστρέφομαι και να παύσει να με έχει πολιτικό του αντίπαλο. Δεν προτίθεμαι να του κάνω καμία από αυτές τις χάρες», προσθέτει.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη ότι στην προσπάθειά του να τον ενοχοποιήσει «έχει παραβιάσει σειρά νόμων», ενώ εκτιμά ότι «για αυτές τις παρανομίες θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσει και θα πληρώσει».

Καταλογίζει στην κυβέρνηση σωρεία λαθών στον χειρισμό των ελληνοτουρκικών ζητημάτων και στο θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κρίνει θετικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέτει ως προαπαιτούμενο για τη λύση του ζητήματος την αλλαγή του Συντάγματος της γείτονος, σημειώνοντας ότι αποτελούσε θέση της ΝΔ που αρχικώς είχε απορριφθεί από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.