Λαφαζάνης: Τσίπρας-Κοντονής-Ρούσκας έχουν στήσει παρακράτος με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

«Τα βρώμικα σχέδια αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσουν» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου η ΛΑΕ πραγματοποιούσε παράσταση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

«Μια μέρα μετά την Πρωτομαγιά και η κυβέρνηση αντί να τιμήσει τις θυσίες των εργατών στην χώρα μας προχωράει σε μαζικούς πλειστηριασμούς σε όλη την Ελλάδα» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε «σήμερα γίνονται 400 πλειστηριασμοί. Μην σας κοροϊδεύει η κυβέρνηση με τα περίφημα “αναπτυξιακά σχέδια”. Το μόνο αναπτυξιακό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση είναι να πάρει τα σπίτια του λαού και να αρπάξει τις λαϊκές περιουσίες».

Όπως είπε ο ίδιος «σήμερα θα πλειστηριάζονταν μια πρώτη κατοικία 100 τ.μ. στην Ηλιούπολη από την Alpha Bank έναντι 124 χιλ. ευρώ και ένα διαμέρισμα 60 τ.μ. στο Μαρούσι έναντι 88.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς».

«Ας τολμήσει να βγει ο επικεφαλής της γνωστής ομάδας των συμβολαιογράφων να πει ξανά ψέματα με παραπλανητικές, δήθεν, διαψεύσεις. Αυτές είναι οι βίλες εκατομμυρίων που εκπλειστηριάζονται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης

Όπως δε είπε «σε ανοικτή επιστολή του μέλους του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς κας Μιλ. Καραγεωργόπουλου, καταγγέλλεται τεκμηριωμένα ο κ. Ρούσκας και το υπουργείο Δικαιοσύνης για παρανομίες και παραθεσμικές διαδικασίες στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

«Το λέω καθαρά: Τσίπρας-Κοντονής-Ρούσκας έχουν στήσει ένα παρακράτος με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους οποίους διεξάγουν με τα ΜΑΤ, τον χημικό πόλεμο και έναν στρατό ασφαλιτών με πολιτικά, σαν αυτόν που είναι τώρα διασκορπισμένος επί της Ακαδημίας και μας περιβάλλει. Ρίχτε μια ματιά γύρω σας και θα δείτε το αίσχος. Αυτοί που βλέπετε στημένους επί ώρες στις γωνίες, τα καφενεία και τα αυτοκίνητα επί της Ακαδημίας είναι ασφαλίτες» είπε.

Καταλήγοντας ο γραμματέας της ΛΑΕ σημείωσε «η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ θα φύγουν γρήγορα. Και θα φύγουν γρήγορα όχι μόνο από την εξουσία αλλά και από τη χώρα για να αποφύγουν -ματαίως όμως- να λογοδοτήσουν»