Ληστείες στα σπίτια του Ντέμη Νικολαΐδη – Δέσποινας Βανδή και δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη και της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο το Σάββατο, μεταξύ 7:30 το απόγευμα και 10 το βράδυ, όπου και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρές προσπαθούσαν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Την ίδια ώρα στις Αρχές επικρατεί ανησυχία καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που διαμένουν σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, έγιναν στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι τους άρπαξαν ρολόγια και μετρητά.

Ειδικότερα, δύο ακόμα διαρρήξεις ποδοσφαιριστών έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου και πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας με στόχο δύο εν ενεργεία παίκτες του Ολυμπιακού. Οι κλοπές έγιναν αντιληπτές το διάστημα μεταξύ 13:00 και 13:45. Στόχοι ήταν ένας 28χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» καθώς και ένας 26χρονος Νορβηγός, ενώ οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.