Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης Σ. που είχε εξαφανιστεί από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στις 23 Μαρτίου

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση Σ., ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου 2018 από το Περιστέρι . Ο 13χρονος Θανάσης μεγάλωνε εδώ και 4 χρόνια στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κι εξαφανίστηκε μία μέρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός «Ο Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω facebook, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα. Την Πέμπτη 19 Ιουλίου, κατά τις πρωινές ώρες, ο Θανάσης το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο Σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου! Οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και με δάκρυα χαράς τον υποδέχτηκαν και πάλι στο Σπίτι του».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, επισήμανε: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Ένα από τα παιδιά μας που κινδύνευσε ένα από τα παιδιά μας που εξαφανίστηκε και που όλο αυτό το διάστημα όλη η Ελλάδα κινητοποιήθηκε προκειμένου να τον βρει, βρέθηκε. Βρέθηκε κι ήρθε κοντά μας, ήρθε κοντά στο σπίτι και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον μεγάλωναν τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Θανάσης εξαφανίστηκε με περίεργες συνθήκες και συγκεχυμένες πληροφορίες. Εννέα χρονών ήρθε στο Χαμόγελο του Παιδιού, ήταν θύμα εκμετάλλευσης κι επαιτείας, κι αφού άνοιξε τα φτερά του και προχώρησε στο σχολείο, κάποια μέρα έφυγε και δεν ξαναγύρισε».