Στη Θεσσαλονίκη μιλάει απόψε ο Μητσοτάκης

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 8.30 το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης θα περπατήσει στην πλατεία Αριστοτέλους και θα μιλήσει με τον κόσμο.

«Το οδοιπορικό της νίκης από την Ορεστιάδα, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα, τα χωριά της Κρήτης, το Καστελόριζο, τη Σάμο, τη Χίο και κάθε γωνιά της χώρας, καταλήγει στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

«Συναντιόμαστε στο τέλος του δρόμου αντοχής και συνομιλίας με όλους τους Έλληνες. Ξεκινήσαμε φέρνοντας οξυγόνο στην Ελλάδα που πνιγόταν, μοιραστήκαμε το όραμα για μια καλύτερη ζωή, στοχεύσαμε στην Ελλάδα που αξίζουμε και καταλήγουμε στην αυτοδύναμη Ελλάδα της ισχυρής ανάπτυξης», προσθέτει η Διοικούσα Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Δεν μπορώ να προεξοφλήσω το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα ήταν αλαζονικό να πω στους πολίτες ότι η εκλογή έχει τελειώσει. Διακυβεύεται η ισχυρή εντολή και ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Τόνισε ότι πρέπει να μειώσουμε τους στόχους για το πλεόνασμα. Καλούμαστε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας και πρόσθεσε: Ήδη οι αγορές μάς εμπιστεύονται. Το χρέος μας θα αποπληρωθεί από την ανάπτυξη, όχι από την υπερφορολόγηση. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να πείσω τους εταίρους μας για τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ανοχής και θα κινηθουμε πολύ γρήγορα την επόμενη ημερα. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια νέα ευημερία, ευημερία για όλους.

«Θα είμαστε αυστηροί στην εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας»

Και οι επιχειρηματίες αντιλαμβάνονται ότι η επιτυχία της επιχείρησης περνάει μέσα από χαρούμενους εργαζόμενους. Θέλω οι επιχειρηματίες να δίνουν και μετοχές στους εργαζόμενους. Θα τους δώσω κίνητρα να το κάνουν, υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Θα είμαστε αυστηροί στην εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, θα πέσει βούρδουλας, υπογράμμισε.