Ανεξαρτοποιείται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης

Την ανεξαρτοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων, αναμένεται να γνωστοποιήσει από στιγμή σε στιγμή, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης, Γιώργος Κατσιαντώνης. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχει στείλει ήδη την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, και μια δεύτερη επιστολή στον Πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πήρα αυτή την απόφαση».

Παράλληλα δήλωσε ότι «Το 2015 ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του πρόεδρου της Ενωσης Κεντρώων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον πολιτικό στίβο, οι προσδοκίες ήταν πολλές δυστυχώς όμως τα τελευταία δυόμισι χρόνια όλες αυτές οι προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή μου προς τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε».

Ο κ. Κατσιαντώνης αναφερόμενους στους λόγους που τον ώθησαν στην κίνηση αυτή έκανε λόγο για «λάθη στη δομή του κόμματος» και για «συγκεντρωτισμό σε ένα πρόσωπο».

Πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή να σχεδιάζει την ένταξή του στη ΝΔ. Ωστόσο ο ίδιος είπε ότι «θα μείνει ανεξάρτητος βουλευτής και θα συνεχίσει να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και να δίνει τους αγώνες για τον κόσμο του νομού Λάρισας».

«Τους επόμενους μήνες θα πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά την επόμενη κίνηση», συμπλήρωσε.