Η ΝΔ για αγωγή Βαξεβάνη κατά Κυρανάκη (upd)

Νέα αγωγή κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Ο K. Κυρανάκης για τον K. Βαξεβάνη

Απάντηση στην αγωγή του εκδότη Κώστας Βαξεβάνη προς το πρόσωπό του έδωσε μέσω του Facebook ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωσταντίνος Κυρανάκης.

«Με την αγωγή του ο κ. Βαξεβάνης ζητά τη φυλάκισή μου για 1 χρόνο και 300.000 ευρώ επειδή ‘νιώθει θλίψη’ που τον αποκάλεσα εκτελεστή συμβολαίων λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ ζητώ από εσάς να διαβάσετε το κείμενο της αγωγής του. Εκεί στο Μαξίμου να ξέρετε ότι η απόπειρα εκφοβισμού και φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας δεν περνάει. Δεν κρύβομαι πίσω από καμία ασυλία, θα τα πούμε στο Δικαστήριο» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης.