Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: “Κρατάμε μικρό καλάθι”

«Η ενημέρωση “κάλλιο αργά παρά ποτέ”, πάντα καλοδεχούμενη είναι», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το απόγευμα του Σαββάτου στα πρώτα λεπτά της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Καλό είναι να αναπτύσσονται διακρατικές σχέσεις αλλά χωρίς εφησυχασμό. Προέχει να λυθούν ζητήματα αλυτρωτισμού και εθνικιστικών τάσεων που αφορούν το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας ενώ εκτίμησε ότι δεν διαβλέπει λύση στο Σκοπιανό.

Είχαμε μια αναλυτική ενημέρωση. Κρατάμε μικρό καλάθι. Εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες για την περιοχή, την πολιτική ΝΑΤΟ & ΕΕ γι’αυτά τα ζητήματα, δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τις εξελίξεις στο θέμα της ΠΓΔΜ.

Κυρίαρχα ζητήματα, ο αλυτρωτισμός, η μη επαναχάραξη συνόρων και η αναγκαιότητα-άσχετα από διαπραγματεύσεις, σχέσεις καλής γειτονίας- να μην εφησυχάζει ο ελληνικός λαός, αφού δεν προβλέπεται άμεσα αλλαγή του Συντάγματος, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.