Οι μεγάλες μάχες των «8» του Champions League

Ο περσινός τελικός και ο «αγγλικός εμφύλιος», είναι τα δύο ζευγάρια που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για τα προημιτελικά του Champions League. Η κλήρωση έφερε ξανά αντιπάλους την Γιουβέντους του Τζανλουίτζι Μπουφόν και του Πάουλο Ντιμπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο «εμφύλιος», ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με το τεράστιο ειδικό βάρος, θα επιχειρήσει να αφήσει εκτός νυμφώνος τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ομολογουμένως εντυπωσιάζουν σε Αγγλία κι Ευρώπη.

Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς σε θεωρητικό επίπεδο και δεδομένων όσων έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι τέσσερις ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου θα αποκλείσει την Σεβίλη και η Μπαρτσελόνα την Ρόμα του Κώστα Μανωλά, που είναι ο μοναδικός Ελληνας εκπρόσωπος στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League:

M. ΤΡΙΤΗ 3-4-2018

Σεβίλη (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

M. ΤΕΤΑΡΤΗ 4-4-2018

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ρόμα (Ιταλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν 10 και 11 Απριλίου. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαϊου στο Κίεβο.