Πάρα πολύ άσχημο το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Να μείνουν οι παίκτες μακριά από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα προσπαθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το κλίμα στους «πράσινους» είναι πάρα πολύ άσχημο, καθώς οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πάρα πολύ ανήσυχοι, με αφορμή την αβεβαιότητα που επικρατεί για το μέλλον του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό πάντα και με το οικονομικό κομμάτι, μιας και κανείς τους δεν γνωρίζει πότε θα πληρωθούν τη δόση Δεκεμβρίου!

Βλέποντας την κατάσταση αυτή ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιχείρησε στη σημερινή προπόνηση να κρατήσει τους παίκτες όσο πιο συγκεντρωμένους γίνεται, τονίζοντάς τους ότι αυτοί το μόνο που θα πρέπει να κοιτούν είναι το αγωνιστικό, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο και το «τριφύλλι» έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή, 1/4).

Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να «ντοπάρει» τους «πράσινους» ενόψει του αθηναϊκού ντέρμπι με την Ένωση λέγοντάς τους πως δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα, ούτε μπορούν να κάνουν κάτι για να αντιστραφεί το κλίμα.

Ουδέν νεότερο από τη συνάντηση Κωνσταντίνου-Αλαφούζου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να βρεθούν χρήματα έστω και την ύστατη ώρα και να μπορέσει η ομάδα να αδειοδοτηθεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/03) με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο τελευταίος γνωρίζει τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League, που φέρνουν τους «πράσινους» πολύ κοντά στο… γκρεμό, ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ του εξήγησαν πόσο δύσκολη είναι κατάσταση και του ζήτησαν να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός της Football League.

Το… αυτί του Γιάννη Αλαφούζου, πάντως, δεν φαίνεται να ιδρώνει ιδιαίτερα, καθώς η στάση που κρατά μπορεί να χαρακτηριστεί με επιείκεια ως ουδέτερη. Από τα όσα διέρρευσαν ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ σκέφτεται να βάλει ένα ποσό για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει το συνολικό που απαιτείται για να μπορέσει η ομάδα να αδειοδοτηθεί.