«Τέλος» ο Γκαρθία από Ολυμπιακό

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Όσκαρ Γκαρθία με τον Ολυμπιακό. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την πειραϊκή ομάδα, στην οποία δεν μακροημέρευσε.

Η δήλωση Γκαρθία: «Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».

Με Κόντη στον πάγκο ως το τέλος της περιόδου

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση με την οποία ο Όσκαρ Γκαρθία κοινοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τις ευχαριστίες της στον Καταλανό τεχνικό και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό μέλλον του.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό το επιτελείο με το οποίο ο πρωταθλητής θα πορευθεί ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτος προπονητής θα είναι ο Χρήστος Κόντης με βοηθό τον Αριέλ Ιμπαγάσα, γυμναστής ο Χρήστος Μουρίκης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Μάριν: «Έχει δίκιο ο Μαρινάκης»

Δίκιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα όσα σκληρά είπε χτες στους παίκτες, κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, έδωσε ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στην Bild, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα απ’ αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής. Εμείς έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε δικαιολογία γι’ αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου έχει λείψει το να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να τα δώσουν όλα στο γήπεδο».