Συναυλία Ariana Grande στο Manchester, με Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus ή Justin Bieber

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande (Αριάνα Γκράντε), θα δώσει την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 μια φιλανθρωπική συναυλία στο Manchester, στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης που συγκλόνισε την χώρα. Στο πλευρό της θα έχει μια πλειάδα αστέρων, από την Katy Perry (Κέιτι Πέρι), ως τους Coldplay, τη Miley Cyrus Μάιλι Σάιρους ή τον Justin Bieber Τζάστιν Μπίμπερ, έγινε γνωστό την Τρίτη 30//5/2017 από τους διοργανωτές.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία θα δοθούν στο έκτακτο ταμείο που συγκροτήθηκε για να παρασχεθεί βοήθεια στους συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, που διαπράχθηκε την Δευτέρα 22 Μαϊου στο τέλος της συναυλίας της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 116.

Να σημειωθεί ότι σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύονται 17 από τους 50 συνολικά τραυματίες, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande, το βράδυ της Δευτέρας 22/5/2017, στο Manchester.

Ειδικότερα, πενήντα άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται έπειτα από τον τραυματισμό τους την περασμένη εβδομάδα κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ με 17 από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 30/5/2017 η εθνική αρχή υγείας της Βρετανίας.

Από την επίθεση αυτοκτονίας έπειτα από συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande (Αριάνα Γκράντε), το βράδυ της Δευτέρας 22/5/2017, σκοτώθηκαν συνολικά 22 παιδιά και ενήλικες, ενώ σε 116 ανθρώπους προσφέρθηκε νοσοκομειακή φροντίδα κατά τις ημέρες που ακολούθησαν την επίθεση.